Zaal huren

Zoekt u ruimte of een zaal voor het organiseren van een bijeenkomst, vergadering, beurs, voorstelling of evenement? Een zaal huren in De Stolp kan al vanaf € 19,95* (excl btw) voor een dagdeel.

Bij de Stolp organiseert u voor uw bedrijf, vereniging of instelling al een vergadering of bijeenkomst vanaf €19,95*(excl btw) per dagdeel. Wij bieden goed verzorgde zalen aan, tegen een laag tarief en in combinatie met uitgebreide horeca mogelijkheden. De horeca wordt volledig voor u verzorgd. Alle zalen zijn voorzien van WiFi en inclusief flipover. Heeft u extra materialen nodig ter ondersteuning van een vergadering? Wij bieden diverse audiovisuele materialen aan.

Neemt u voor zaalverhuur, meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.

Een zaal huren met gebruik van een lunch?

Lunch Standaard € 10,25 Lunch Buffet € 12,50
Soep Soep
Bruin broodje kaas Warme snack
Witte bol ham Diverse broodjes
Krentenbol Diverse beleg
Koffie / thee Fruit
Melk / Karnemelk Koffie/ Thee
  Melk / Karnemelk

*Alle zalen worden alleen per dagdeel verhuurd. De tarieven van de middag / avond wijken iets af. In de middag of avond krijgt u de zaal vier uur in gebruik. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden. Verenigingen en Stichtingen krijgen korting op dit tarief. Indien u als particulier of vereniging gedurende het jaar wekelijks een zaal huurt krijgt u korting op dit tarief.