Over De Stolp

Bent u op zoek naar een leuke en betaalbare feestlocatie in Apeldoorn? Of zoekt u een leuke locatie voor een teambuildingsdag of groepsuitje? Voor een familie- of personeelsfeest, receptie, bruiloft, of een leuke activiteit met vrienden kunt u in de Stolp uitstekend terecht. Voor feesten worden verschillende arrangementen aangeboden, zowel zakelijk als particulier. Van gezellige avond tot compleet verzorgde buffetten.

Feesten op maat

Heeft u andere wensen? Wij bieden ook de mogelijkheid tot feesten op maat. De catering kan worden afgestemd naar uw persoonlijke wens en die van uw gasten. Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag met het verzorgen van een geslaagd feest en wensen u alvast veel feestplezier toe.

Bijeenkomst, vergadering of beurs

Zoekt u ruimte of een zaal voor het organiseren van een bijeenkomst, vergadering, beurs, voorstelling of evenement?

Wij bieden goed verzorgde zalen aan, tegen een laag tarief en in combinatie met uitgebreide horeca mogelijkheden. De horeca wordt volledig voor u verzorgd. Alle zalen zijn voorzien van WiFi en inclusief flipover. Heeft u extra materialen nodig ter ondersteuning van een vergadering? Wij bieden diverse audiovisuele materialen aan.

Alle zalen worden alleen per dagdeel verhuurd. De tarieven van de middag / avond wijken iets af. In de middag of avond krijgt u de zaal vier uur in gebruik. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden. Verenigingen en Stichtingen krijgen korting op dit tarief. Indien u als particulier of vereniging gedurende het jaar wekelijks een zaal huurt krijgt u korting op dit tarief.