De schildergroep van Ingrid Arensen en cursisten van Markant exposeren in CODA dok Zuid.

26.May.16

De schildergroep van Ingrid Arensen en cursisten van Markant exposeren in CODA dok Zuid. De gevarieerde expositie is van 18 mei tot en met 29 juni gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van CODA dok Zuid.

 

De schildersgroep die onder leiding staat van Ingrid Arensen bestaat uit enthousiaste amateurschilders voor wie het schilderen voornamelijk ontspannend is. Een aantal kunstenaars werkt met olie-, acryl- en aquarelverf, terwijl anderen de voorkeur geven aan tekenen met pastelkrijt, houtskool of pen. Veel van deze schilders volgen al jaren les bij Ingrid Arensen en blijven zich ontwikkelen door nieuwe technieken en stijlen uit te proberen, elkaar te helpen en te stimuleren. Deelnemers kiezen zelf zijn onderwerp waardoor het een uitdaging blijft om met een specifiek thema aan de slag te gaan. Vaak leidt dit tot verrassende resultaten.


Dit jaar heeft ook de eindejaarsexpositie van Markant plaats in dok Zuid. Uit tal van cursusgroepen zijn werken verzameld voor deze expositie. Jong en oud hebben in afgelopen cursusjaar hard gewerkt en daar zijn prachtige resultaten uit voortgekomen. Soms rond eenzelfde thema en soms als eigen werk. Gebruikte materialen zijn veelal acryl, aquarel, pastelkrijt, stift en potlood.

 

De schildergroep van Ingrid Arensen en cursisten van Markant exposeren in CODA dok Zuid.